Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Cabine de Dus

Dusurile din sticla ofera un plus de confort in utilizare. Posibilitatea de tratament anti calcar a sticlei securizate reprezinta un mare avantaj pentru mentinerea mereu clara a suprafetelor vitrate. Se pot proiecta geometrii diverse de la exploatarea unei singure laturi pana la hexagoane sau forme neregulate. Sistemele de feronerie sunt multiple si ofera posibilitati variate de exprimare estetica adaptate oricarei suprafete de montaj. Se poate folosi sticla sablata sau partial sablata, precum si in combinatii de materiale rezistente la umiditate.

Cabinele de dus reprezinta varianta moderna si eleganta a inchiderii spatiului destinat igienii corporale. Peretii cabinei, din sticla securizata, confera transparenta, comunicare si lasa sa treaca lumina naturala.

Sticla securizata este obtinuta prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la cca 700 grade C, urmata de racirea brusca. Prin acest procedeu se echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ceea ce ii confera calitatile specifice sticlei securizate: geamul este solid in cazul unui impact mecanic puternic. 

Pot fi securizate toate tipurile de sticla , cu grosimi intre 4-19mm. Geamul securizat nu mai poate fi modificat prin taiere, slefuire, gaurire, etc.

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Catalogul General

    RomanianEnglishItalianFrench