Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Tamplarie Aluminiu

Sistemele de aluminiu

Sistemele de aluminiu oferite de noi se pot utiliza in toate domeniile, de la sectorul public, la cel privat, de la cel industrial, la cel rezidential. Tamplaria de aluminiu se caracterizeaza prin stabilitate ridicata, rezistenta in timp si posibilitatea de a executa tamplarii de dimensiuni mari, oferindu-va stabilitate, protectie si confort.

Proprietati mecanice

Ramele din aluminiu sunt concepute pentru a spori rezistenta in timp pentru ferestre si usi robuste.

In caz de fluctuatii mari de temperatura, ele nu se deterioreaza pe termen lung, fapt ce este important in regiuni cu volum mare de soare si cu temperaturi crescute pe durata verii. De aceea, dimensiunile oferite raman constante si nealterate si nu sunt predispuse sa se expandeze sau sa se stranga. Asadar, se obtine etanseitatea la apa si aer si o potrivire perfecta intre rama si cercevea.

De asemenea, robustetea ramelor de aluminiu permite crearea de deschideri ample pentru patrunderea unui volum mare de lumina naturala. Chiar si in cazul profilelor foarte subtiri, o usa cu o cercevea dubla poate sustine mai mult de 100kg.

In caz de incendiu, usile si ferestrele din aluminiu nu sustin extinderea acestuia si, de fapt, o limiteaza. Aluminiul, in contrast cu alte materiale, absoarbe si indeparteaza o mare parte din caldura produsa de foc. Atunci cand aluminiul se topeste, la temperaturi de 660 de grade Celsius, incetineste extinderea focului, fara a produce gaze inflamabile sau toxice.

Atenuare fonica

Atenuarea fonica este de asemenea o caracteristica importanta care trebuie luata in considerare atunci cand este vorba despre alegerea unei tamplarii pentru usa sau pentru fereastra, mai ales pentru resedintele situate in medii urbane, cu un nivel al poluarii fonice mai ridicat. In acest sens exista teste si certificari in ceea ce priveste nivelurile de atenuare fonica ale usilor si ferestrelor.

Materialele puternic izolatoare folosite de ALUMIL atat intern, cat si in perimetrele sistemelor noastre, precum si sistemul de inchidere ermetica ale ferestrelor si usilor, fara a lasa niciun spatiu liber in cazul inchiderilor, pentru patrunderea sunetului, oferind un grad ridicat de izolare fonica.

Bineinteles, similar izolarii termice, cel mai important factor pentru imbunatatirea atenuarii fonice sunt panelurile de sticla ce urmeaza sa fie instalate pe usi si fereste. De exemplu, geamul triplu ofera atenuare fonica superioara ferestrelor cu panel simplu.

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Catalogul General

    RomanianEnglishItalianFrench