Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Informare Privind Implementarea si Finalizarea Proiectului

 

INFORMARE PRIVIND IMPLEMENTAREA SI FINALIZAREA PROIECTULUI

 

“ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE

PENTRU DIVERSIFICAREA ACTIVITATII  S.C. D.E-K.A TOUR S.R.L.” – COD SMIS: 110954

 

S.C. D.E-K.A TOUR  S.R.L., cu sediul in, Municipiul Roman, Str. Libertatii, Bloc 3, Ap. 22, judeţul Neamţ, cod poştal 611015, România, a finalizat implementarea proiectului „Achizitia de echipamente noi si performante pentru diversificarea activitatii S.C. D.E-K.A TOUR S.R.L.”, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene in calitate de Autoritate de Management pentru Programului Operational Regional 2014 – 2020, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est in calitate de Organism Intermediar pentru Programului Operational Regional 2014 – 2020.

Perioada de implementare a fost: 01.07.2016 – 31.01.2019

Valoarea totala a proiectului este de 1.280.907,86 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de: 731.947,35 lei din F.E.D.R. si 129.167,18 din bugetul national.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta consolidarea pozitiei pe piata a S.C. D.E-K.A TOUR S.R.L. in domeniul prelucrarii si fasonarii sticlei plate, prin modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca.

Obiectivele specifice ale proiectului:

Cresterea cifrei de afaceri cu 170 % In urmatorii 3 ani.

Cresterea productivitatii muncii cu 47 % in primul an de la implementare.

Lansarea pe piata a unei noi game de produse, in termen de 3 luni de la punerea in functiune a echipamentelor.

Cresterea capacitatii de productie cu 120 % fata de situatia actuala, la finalizarea proiectului.

Crearea prin intermediul acestui proiect a 5 locuri de munca pe perioada nedeterminata.

Cresterea inovarii tehnologice, in scopul cresterii calitatii produselor societatii, prin achizitionarea in urmatorii cinci ani a minim unui brevet de inventie pentru tehnologii noi in domeniul prelucrarii si fasonarii sticlei plate.

Rezultate obtinute:

Proiectul a contribuit la consolidarea poziţiei pe piaţă a firmei prin creşterea competitivităţii prin utilizarea de noi echipamente si tehnologii care duc la costuri de producţie reduse.

Au fost create 5 noi locuri de muncă, pe durata nedeterminata.

S-a facilitat accesul firmei pe noi pieţe si promovarea dezvoltarii durabile.

Impactul investitiei la nivelul localitatii si regiunii: Prin crearea celor cinci noi locuri de munca si dezvoltarea unei noi capacitati de productie, personalul din zona localitatii va fi incurajat sa se stabilizeze si sa isi creasca nivelul de trai.

 

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020

 

 

Pentru informatii detaliate, despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro, precum si www.inforegio.ro si facebook.com/inforegio.ro .

 Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

RomanianEnglishItalianFrench