Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Inchidere Terase

Cand vorbim despre terase inchise cu sticla, adica cu geamuri glisante sau culisante, ne gandim imediat la protectie. O terasa inchisa ar trebui sa ofere izolare atunci cand aveam de-a face cu ploi, vant, zapada sau alte fenomene meteorologice. Numim terase din sticla acele arhitecturi exterioare ce ne ajuta sa marim spatiul pe care il ocupam deja cu amprenta casei.

Acestea ne dau posibilitatea sa utilizam practic, vara sau iarna, aceste amplasamente de sticla cu geamuri glisante. Sistemul cu geamuri de sticla este perfect adaptat pentru a satisface orice cerinta ce priveste protectia impotriva intemperiilor de orice fel.

Sistemul de inchidere cu sticla glisanta pentru balcon sau terasa este una dintre cele mai eficiente solutii pentru utilizarea lor pe timp de iarna. Datorita versatilitatii sistemului, panourile din sticla se pot monta pe diverse forme ale terasei, permitand deschiderea acestora la nevoie.

Panourile de sticla glisanta sunt securizate si au grosimea de 10 mm, fiind foarte rezistente si durabile. Pentru actionarea panourilor de sticla se folosesc componente de inalta calitate si precizie, fara a fi nevoie de folosirea rulmentilor. In perioada calda, peretele de sticla glisant poate fi retras in totalitate, permitand deschiderea terasei.

Solicita o oferta de pret.

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Catalogul General

    RomanianEnglishItalianFrench