Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Ferestre PVC

DKT ECO

Profilele Ramplast sunt realizate printr-un proces de extrudare folosind materie prima de calitate, intr-o combinație de ingrediente active. Acestea sunt caracterizate prin rezistență sporită la factori externi, o prelucrare facilă, rezistență mecanică sporită și un design inovativ.
Urmand tendintele europene in domeniu, Ramplast s-a aliniat trendului si a lansat astfel Seria Solid400 în anul 2017 (ca o variantă evoluată a profilelor EcoTherm Light), având toate caracteristicile apreciate ale acestora. Profilele Solid400 au fost concepute pentru a permite o prelucrare facilă de către toți producătorii de tâmplărie PVC, având un sistem compact și parametrii tehnici îmbunătățiți.
Prin intermediul structurii pvc 4 camere, profilele Solid400 oferă un nivel înalt de etanșare și sporesc confortul termic în orice încăpere.

 • Structură tetracamerală (profil PVC 4 camere) a profilelor principale cu adâncime de 60 mm
 • Design exterior distins prin fețe poligonale și margini rotunjite
 • Rezistență sporită la factori mecanici
 • Etanșare cu două rânduri de garnituri în culori gri sau negru
 • Posibilitatea montării de geam termoizolant simplu (5 mm), dublu (pana la 24 mm) si triplu (până la 34 mm)

DKT CONFORT

La dezvoltarea sistemului S 8000, o atenție specială a fost acordată stabilității profilelor. O dimensiune ridicată corespunzătoare a fost reprezentată de camera principală pentru susținerea rigidizărilor din oțel.
 
Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului. Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar firma producătoare de ferestre poate oferi clienților ferestre de mari dimensiuni.
 

 • Înălțimea maximă a elementelor pentru ferestre depinde de lățimea ferestrei și de suprafața totală rezultată aferentă.
 • În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forțe puternice.
 • Rigidizările stabile din oțel asigură o rezistență ridicată la încovoiere și permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.
   

DKT PREMIUM

GEALAN-FUTURA® este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

Culori dosponibile

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Catalogul General

  RomanianEnglishItalianFrench