Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Feronerie Usi

Usile moderne de intrare trebuie sa indeplineasca cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste protectia antiefractie, retinerea caldurii si aspectul. Atunci cand combina designul si functionalitatea, sistemele de balamale ale usilor joaca in special un rol semnificativ.
SIKU 3D este un sistem de articulatii care este adaptat in mod specific cerintelor usilor din PVC.

SIKU 3D – balamale cu margini rotunjite, diametre articulare coordonate si capace atractive pentru a asigura un aspect general armonios.

SIKU RB – din ojel inoxidabil, sistemul de balamale cu design articular atrage atentia in special si este un detaliu de design de inalta calitate.

Pe langa faptul ca ofera un design armonizat si un finisaj de inalta calitate, SIKU 3D stabileste standarde tehnice ridicate. Seriile SIKU K3 si K4 sunt echipate cu came de fixare unghiulare pe sectiunea usii pentru un nivel extrem de ridicat de rezistenta la extragere si prezinta bile robuste pentru fixare.

Seria K3 pentru usile de intrare PVC ofera o capacitate de incarcare de pana la 120 kg, in timp ce seria K4 pentru usile de intrare laterale din PVC ofera o capacitate de incarcare de 80 kg

Cerintele crescute in ceea ce priveste protectia antiefractie si retinerea caldurii, precum si utilizarea sporita a elementelor din sticla au ca rezultat usi din ce în ce mai grele si, astfel, sarcini crescute pentru tehnologia balamalelor utilizate pentru usile de intrare din PVC. Noua versiune a modelului SIKU 3D K 6060 a fost dezvoltata ca solutie. Seria K6 are o capacitate de incarcare crescuta de pana la 160 kg, tehnologie de rulmenti fara intretinere si tehnologie convenabila de reglare 3D.

SIMONSWERK ofera un sistem de balamale cu design articular pentru usile de intrare din PVC. In plus fata de finisajele albe si maro standard, versiunea din otel inoxidabil de calitate premium declanseaza in special balama articulatiei SIKU RB. Tehnologia dovedita a balamalelor articulare poate fi utilizata cu toate profilurile conventionale fara a rupe planul de etansare. Capacitate de incarcare de pana la 120 kg, reglare 3D convenabila, instalare rapida si eficienta, completează beneficiile oferite de acest nou sistem de balamale.

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Catalogul General

    RomanianEnglishItalianFrench