Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Grile Aerisire

Grile Aerisire

Un schimb regulat intre aerul din exterior si cel din interior constituie premisa pentru o clima placuta in incapere si pentru un confort sporit al locuintei.

Ferestrele joaca un rol important la scaderea consumului de energie electrica in cladiri si permit respectarea reglementarilor pentru prevenirea incalzirii globale. Acest lucru se obtine prin intermediul unei izolatii termice foarte bune si cu ajutorul unei bune etansari. Ferestrele nu trebuie sa fie doar etanse, ci in acelasi timp sa permita mentinerea unui echilibru al  umiditatii si temperaturii in incapere: microclimatul placut al incaperii joaca un rol decisiv. In spatiile umede schimbul controlat de aer este indispensabil. O umiditate prea ridicata duce la aparitia mucegaiului si, implicit, dauneaza grav sanatatii. Acest aspect trebuie luat in consideratie inca de la montarea noilor ferestre.

De aceea pentru ferestrele NEOFORT, venim cu solutia clapetelor GECCO, sau a grilelor de ventilatie NEO.

Clapeta GECCO 3

GECCO 3 este un dispozitiv automat de aerisire ce poate fi integrat pe orice tip de profile PVC, atat pe ferestre noi, cat si la ferestrele deja montate.

In pozitia normala clapeta sta deschisa – aerul poate circula neperturbat. La vant puternic clapeta inchide automat canalul de ventilatie si impiedica apartia curentilor de aer deranjanti. GECCO face acest lucru in intregime independent.

RomanianEnglishItalianFrench