Str. Teiului, Nr. 18, Roman, Neamt

0740 151 005

office@dktgroup.ro

Usi PVC

Usa de intrare S 9000

Grație adâncimii de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă. Acest lucru este realizat printr-o cameră extinsă a rigidizării, elementele de rigidizare de oțel cu forma adaptată și rigidizările corespunzătoare la nivelul colțurilor contribuie de asemenea la îmbinări fixe la nivelul pragului de pardoseală prin intermediul prinderii elementului de PVC și aluminiu pe două planuri.

De asemenea, ușa de intrare S 9000 se remarcă prin soluția de sistem privind lăcrimarul, care pune în valoare elementele ușii nu doar din punct de vedere al aspectului. Aceasta asigură o protecție optimă împotriva ploilor torențiale și asigură o etanșeitate maximă datorită garniturilor de tip perie în straturi multiple din zona pragului.
 

 • izolare termică excelentă datorită tehnologiei moderne cu 5 camere
 • gamă de culori variată
 • protecție optimă împotriva ploilor torențiale
 • adecvat pentru grosimi ale geamului și ale panoului de până la 52 mm (cu STV® până la 54 mm)
 • stabilitate foarte bună datorită camerei extinse de rigidizare și rigidizărilor corespunzătoare la nivelul colțurilor

Clasic

Prin intermediul variantei clasice a ușilor puteți aduce o notă personală căminului dumneavoastră. Combinația de forme și culori nu cunoaște limite. Creați-vă propriul model de ușă conform preferințelor dumneavoastră.

Design

Aspectul plan al cercevelei ușii în cazul acestei variante oferă valoare estetică fără a renunța la caracteristicile necesare privind siguranța și izolația termică. Astfel, aceasta oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește aspectul, facilitând totodată îngrijirea ușii datorită lipsei pragului.

Usa de intrare S 8000 IQ

Pentru îndeplinirea cerințelor statice necesare, GEALAN a proiectat barele de distanțare aferente ușii sale pentru locuințe din cadrul sistemului S 8000 IQ în așa fel încât acestea să poată susține elemente de rigidizare de dimensiuni cât mai mari. Datorită acestei poziționări speciale a barelor de distanțare la o adâncime de 74 mm, poate fi utilizat un element din oțel cu o rigiditate la încovoiere cu 30% mai mare. Elementele de rigidizare­ sunt frezate în prealabil pentru o montare rapidă a broaștei­. Suporturile pentru ­praguri a căror eficiență a fost deja dovedită în cadrul celorlalte sisteme GEALAN asigură și în cazul profilului S 8000 IQ o îmbinare optimă dintre cadrul­ ușii de intrare și prag.

S 8000 cu 5 camere

 • Stabilitate excelentă datorită rigidizărilor din oțel de la nivelul tocului și cercevelelor
 • Foarte ușor de curățat datorită falțului de mari dimensiuni al tocului
 • Opțional, disponibil în varianta încastrată, cu șipcă pentru sticlă cu înclinare dublă sau în varianta semi-încastrată, cu șipcă rotundă pentru sticlă

S 8000 cu 6 camere

 • Izolare termică excelentă datorită celor șase camere de la nivelul tocului și cercevelei
 • Foarte ușor de curățat datorită falțului de mari dimensiuni al tocului
 • Opțional, disponibil în varianta încastrată, cu șipcă pentru sticlă cu înclinare dublă sau în varianta semi-încastrată, cu șipcă rotundă pentru sticlă

Culori disponibile

Oferta de preț se stabilește în funcție de dimensiuni, accesorii și localitatea în care se va face montajul.

DESCARCĂ

Catalogul General

  RomanianEnglishItalianFrench